onsdag den 21. juni 2017

Givskud zoo

Vi elsker at være i Givskud zoo. Der er masser af plads og virkeligt meget spændende at se på. Vi kører nu på 4 eller 5 år med sæsonkort og der der nok 1 gang i måneden gennem hele sæsonen. Vi har også været på morgen fodring en gang det var virkeligt spændende.
Der er både steder man kan gå rundt og så selvfølgeligt  safari tur i bil eller bus. Det er også muligt at gå hele zoo rundt tage safaribussen indtil løverne og på selve safarituren.


De sidste par år har de været igang med at udvide blandt andet med en kæmpe legeplads ved P2 og en ny resturant som laver lækker let og hurtigt mad. Legepladser går man ikke ned på der er virkeligt mange og med noget for alle både store og små. Legepladsen på P2 er virkeligt fed.


Ud over Baobab resturanten på P2 er der 2 andre resturanter en ved gederne der laver fastfood og en ved indgangen der har buffet. Der er også masser af is og kaffeshops, hvilket min sæsonkaffekop godt kan lide.

På P2 er mange af abernes hjem. Flere af aberne kan man gå ind til og specielt berber aberne er vældigt sjove og meget frække, Dog er de langt mere behagelige end de berber aber der holder til på Gibraltar. Gorillaerne er vildt imponerende og der er næsten altid en lille fræk unge der kan lave lidt ballade. Fra P3 kan man gå ned til dinosaurene, det er lidt af en oplevelse selvom de er lavet af plastik er de store og meget livagtige. Faktisk så livagtige at Gry helst ikke vil ned til dem så dem har vi ikke så mange billeder af.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar